U Recover Vanilj- eller chokladsmak 1200gr

SKRIV I DIN BESTÄLLNING VILKEN SMAK DU ÖNSKAR I MEDDELANDERUTAN

U Recover är vår 100% veganska återhämtningsdryck med en len, mjuk smak av choklad eller vanilj (eller vanilj/choklad om du känner för att mixa 50/50).

1,5-3 skopor (50-100g) blandas i 500ml vatten eller mjölk (mandelmjölk ) och konsumeras direkt efter fysisk aktivitet för återinlagring av muskelglykogen samt levererans av fullvärdigt protein för att ge "byggstenar" till musklernas återuppbyggnad.
Proteinet i U Recover är baserat på en noga avvägd mängd Ärtproteinisolat, Sojaproteinisolat, Risprotein + BCAA som ger proteinet samma kompletta aminosyraprofil som vassleprotein som anses vara "golden standard" när det kommer till optimalt protein. Vi tummar inte på kvalitet och perfektion i produktutvecklingen

Kolhydratkällan är maltodextrin som återfyller dina muskler med nytt muskelglykogen. Utöver detta innehåller den även aminosyran Glutamin som är involverad i immunförsvaret.
Till sist innehåller en fulldos (3 skopor) även salt motsvarande det du förlorar i 500ml svett.

Summerat så räcker det med U Recover innan du siktar in dig på en ordentlig måltid. Försök se till att äta en balanserad måltid så snart som möjligt efter avslutat pass. U Recover tas med fördel inom 30min efter avslutat pass.

450,00 kr
priset inkl. moms