Ny adress Sandbäcksgatan 13 i kvarteret Klara i centrala Karlstad. Ett stenkast från Wermland opera.
Ny bokningstjänst via Time Center. Klicka på länken i rubriken.
Både för bokning av behandlingar på mottagningen i Kil och i Karlstad.

Är du kund via Wellnet, boka endast de behandlingar i menyn som ligger under rubriken WELLNET.
Du kan boka till båda mottagningarna.
Vad tycker andra tidigare kunder? 


Boka direkts bokningstjänst är hos mig nu avslutad. Alla kunder som bokat via Boka direkt till mina behandlingar tidigare fick ett mail fredag 17/3 med information gällande flytt och hur du gör OM du har ett giltigt presentkort hos mig. Finner du det inte, kolla i skräpkorgen.

Har du köpt presentkort, fysiskt eller digitalt. Ta alltid med det vid din behandling. Det är din betalning.


Massagens goda effekter

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna är många:

 • Gör spända muskler mjuka och elastiska
 • Ökar blodcirkulationen i musklerna
 • Ökar lymfcirkulationen
 • Stärker immunförsvaret
 • Har en avslappnande effekt på kroppen
 • Ger en djupare och lugnare andning
 • Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
 • Ger en ökad kroppskännedom
 • Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
 • Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang
 • Motverkar spänningar vid smärttillstånd
 • Motverkar stress
 • Har en lugnande effekt på nervsystemet
 • Ökar vår koncentrationsförmåga
 • Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Att tänka på efter din behandling. 
Du kan uppleva extra ömhet i behandlade områden efteråt. Normalt är att det går över på 1-2 dagar. 

Du kan också uppleva svängningar i känslor, humör och energi.

Drick gärna litet extra vatten. ett vanligt dricksglas i timmen, fyra timmar framöver efter behandlingen. Massagen sätter fart på cirkulationen och på utrensningen i kroppen. Det är inte ovanligt att man behöver besöka toaletten någon extra gång efter behandlingen. Genom att dricka vatten hjälper du kroppen med dessa processer och undviker uttorkning. 

Hur kan du göra förbättringar i din vardag?
Se över dina vanor. Dålig kost, sömnsvårigheter,  bristande motion och ett hälsotillstånd som inte är den bästa, är stora orsaker till att kroppen och därmed även ditt psyke inte mår bra av.

Detta vet du säkert redan, Sluta röka, dra ner på alkoholen och undvik  helt drycker/godis/chips/kakor etc. Sånt där som man gärna kan "unna" sig då och då, fast man vet att man egentligen inte behöver (om man har målet att gå ner i vikt till exempel)

Detta vet du säkert redan, Sluta röka, dra ner på alkoholen och undvik  helt drycker/godis/chips/kakor etc. Sånt där som man gärna kan "unna" sig då och då, fast man vet att man egentligen inte behöver (om man har målet att gå ner i vikt till exempel)
Ät mycket grönt och protein i kosten, och försök undvika processade råvaror.


Käkledsbehandling, specifik behandling hos mig
 är en mycket effektiv metod att med olika massagetekniker påverka spänningar i käkledsmusklerna. Dessa spänningar har oftast sitt ursprung i ett yttre trauma eller mental och emotionell stress eller bettfel/tandreglering.
Spänningar i käkledsmusklerna kan även bidra till smärta i nacken och låsningar i nackkotorna, spänd halsmuskultatur, sämre andningsförmåga, ont mellan skulderbladen, spänd bröstmuskultatur etc.
Här får du också direkt bevis på att käkleden hänger i hop med din rörlighet, eller inte rörlighet i höftleden. Häftigt va!

Koppningsmassage ingår i mina flera av mina behandlingar.
Behandlingen med koppning underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi.
Behandlingen med koppning gör att du får en långsiktigt bättre cirkulation som kan ge ett långvarigt resultat. Elastin och kollagen påverkas fördelaktigt med koppning vilket dessutom ger en smidigare och fastare hud.
Jag använder koppar av silikon. Det kan ge hudrodnader och eller sugmärken. Inga konstigheter. De är grymt effektiva i sitt sätt att arbeta. Ökad definitiv cirkulation av dit flöde i kroppen.

Friskvård på din arbetsplats? Gör som Karlstad El & Stadsnät, Rejlers Karlstad, IF Metall Värmland boka in företagsmassage där jag kommer till er arbetsplats. Karlstad eller Kil.

Är du intresserad av att jag besöker ditt företag, klubb eller förening?

Kontakta mig via mail för offert. 


PARKERINGSINFORMATION
Parkera i närheten av entrén vid flaggorna, där går du även in. Hiss finns.
Parkeringsplatsen har en grön P-skylt. Är den upptagen, parkera där det finns plats.
Andra våningen och längst bort av den långa korridoren. Är dörren till mottagningen stängd, vänligen sitt ner i soffan och vänta så öppnar jag tidigast 5 minuter innan din bokade tid. I väntrummet finns ingen toalett. Den är inne på mottagningen.

BETALNINGSINFORMATION
Du betalar innan din behandling.
Skriv i meddelanderutan vid bokning hur du väljer att betala. Swish,  Wellnet, värde- eller presentkort  

Gäller det presentkort (från BOKA DIREKT) , fyll i och betala med din unika kod direkt vid bokning.
Du håller koll på hur du väljer att betala.

Om du ska använda ett värdekort , men din bokade behandling är dyrare. Inga problem,du kan swisha mellanskillnaden på plats,

Friskvårdsvärdekort från 2022
Ta med ditt presentkort så drar jag av behandlingens kostnad 

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN PÅ BEHANDLING
Tänk på att inte vara alldeles "nymatad" när du ska på behandling. 
Är du osäker vart mottagningen ligger, ta reda på det innan du ska på behandling så slipper du bli stressad när du har din bokade tid. 
Om du lämnar byggnaden efter kl 17:00, se till att entrédörren stängs ordentligt.Nästkommande kunder är mycket tacksamma om du lämnar stall- djur/och ladugårdskläder hemma och inte är "nyrökt" precis innan behandling. Vänligt men bestämt.

Hjärtligt välkommen hälsar Lotti Strömberg, ägare och grundare av AB Lugnets Massage Värmland - Proffsig friskvård helt enkelt sedan 2010