U- Recover pulver

 Recover är vår 100% veganska återhämtningsdryck med en len, mjuk smak av choklad 

 1,5-3 skopor (50-100g) blandas i 500ml vatten eller mjölk (mandelmjölk är en höjdare) och konsumeras direkt  (inom 20 minuter) efter fysisk aktivitet för återinlagring av muskelglykogen samt levererans av fullvärdigt protein för att ge "byggstenar" till musklernas återuppbyggnad.
Proteinet i U Recover är baserat på en noga avvägd mängd Ärtproteinisolat, Sojaproteinisolat, Risprotein + BCAA som ger proteinet samma kompletta aminosyraprofil som vassleprotein som anses vara "golden standard" när det kommer till optimalt protein. Vi tummar inte på kvalitet och perfektion i produktutvecklingen

Kolhydratkällan är maltodextrin som återfyller dina muskler med nytt muskelglykogen. Utöver detta innehåller den även aminosyran Glutamin som är involverad i immunförsvaret. Till sist innehåller en fulldos (3 skopor) även salt motsvarande det du förlorar i 500ml svett.

Summerat så räcker det med U Recover innan du siktar in dig på en ordentlig måltid. Försök se till att äta en balanserad måltid så snart som möjligt efter avslutat pass. U Recover tas med fördel inom 30min efter avslutat pass.

470,00 kr
priset inkl. moms