Massageboll (jordnötsformad) 2 för 169kr

1st jordnötsmassageboll för djup bindvävsmassage, muskelavslappning - perfekt för axlar, nacke, fötter, höft, vaderna, låren och rygg.
Hårdplast vilket ger extra effektiv behandling. 

Massageboll (peanut) är det ultimata verktyget för smärtlindring och muskelavslappning. De taggiga noderna på bollen är speciellt designade för att rikta in sig direkt på triggerpunkter och muskelspänningar, vilket gör det enklare att lösa upp knutar och minska smärta effektivt.

Fördelar med  peanut massageboll:

  1. Minskar smärta och obehag: Genom att rulla massagebollen över ömma muskler kan du snabbt och effektivt lindra smärta och obehag.
  2. Förbättrar blodcirkulationen: Användning av  massagebollen främjar ökad blodcirkulation i kroppen. Detta hjälper till att minska stelhet och öka din energinivå. En förbättrad cirkulation bidrar också till snabbare återhämtning från muskelspänningar.
  3. Stressavlastning och avslappning: Livet kan vara stressigt, och spänningar bygger upp sig i kroppen. Vår massageboll med spikar är ett utmärkt verktyg för att massera bort stress och spänning i musklerna efter en lång dag. Det främjar avslappning och hjälper dig att återfå lugn och harmoni i ditt liv.

Samma effekt som ex en spikmatta för din kropp.
Piggarna sätter i gång ditt blodflöde.
Färg: lila

99,00 kr