Gravidpaket - doftfritt

Tänk att få vara en del av din gravidresa - c/o GERD har komponerat den allra finaste paketet som du kan använda under hela tiden som du är gravid, men, även när lilla bebisen har kommit.

Din resa är individuell och du kommer uppleva olika behov under resans gång
- Här kan du läsa hur du kan använda varje produkt på flera olika sätt.

24/7 SHAMPOO & BODY SHOWER
För mamman:
Den här produkten kan du använda från topp till tå - formulan är mild och skonsam med en bas av aloevera och snälla tvättaktiva ämnen.

För bebisen:
Den här kan du använda en liten mängd av för att tvätta din bebis ren. Allt från att du sätter en liten dutt i badet till att använda små mängder vid dusch.

24/7 DEODORANT
Som mother to be börjar många att rensa badrumsskåpet. Ut med det gamla. In med det nya. Våra deodoranter innehåller naturliga ämnen som verkar väldigt effektivt mot odör - utan att de innehåller skarpa och onödiga tillsatser.

24/7 SKIN OIL
För Mamman:
Det här är din bästa vän - smörj dig med den efter dusch, gärna med lite vatten kvar på kroppen. Den binder fukt och gör huden mjuk och len. När huden expanderar kan den motverka bristningar som kommer sig av en hud som töjs ut. Intensifiera smörjningen av din kropp från vecka 15 och ända in i mål. Fokusera på mage, bröst och stuss. OBS!!! Kom ihåg att hormonella strior också kan orsaka bristningar. Det är hormonellt betingat och det kan vi tyvärr inte göra något åt.

För Bebisen: Den här produkten kan du använda på den dagliga bebisvården. Allt från rengöring, bebismassage, badolja, smörja in från topp till tå. De flesta bebisar får ofta skorv vid något tillfälle - då masserar ni in den här produkten för att mjuka upp skorven. Sen kan man försiktigt kamma bort skorven.
ORGANIC JOJOBA OIL
För mamman: De flesta gravida kvinnor kan uppleva att hormonerna påverkar deras hy på ett negativt sätt. Det som man vanligtvis smörjer i ansikte kanske inte alls fungerar. Din hud behöver bli lugnad och återfuktad. Detta gör jojobaoljan på det absolut bästa sätt och du kommer få en hud i balans.
För bebis: Motverkar och lindrar böjveckseksem effektivt.

Preppolja förlossning - många kvinnor väljer att smörja vulvan och mellangården från vecka 35 inför förlossning. Det finns inte vetenskapligt belagt att detta skulle minska sprickrisken, men, många erfarna barnmorskor ger ofta detta som ett självklart råd.

Preppolja amning - fråga tusen kvinnor om hennes upplevelse om amning och du kan få tusen olika svar. Det många har gemensamt är ömmande och sårande bröstvårtor. Likt preppolja för förlossning kan du börja använda jojobaoljan som preppolja för brösten i slutet på graviditeten. Känn tryggheten i att jojobaoljan är så ren att bebisen kan till och med få i sig den när den tar bröst.

24/7 SKIN BALM
För mamman: Det här är en multifunktionell produkt som du kan använda till hela kroppen. Använd som; Balm I ansiktet på natten
Outdoor balm för skydd mot kyla och vind
Motverkar torrfläckar
Inapckning för händer & fötter
Mjukgör läppar effektivt
För bebis: En riktigt allround produkt för din bebis
Motverkar och lindrar böjveckseksem effektivt.
Daglig babyvård, mjukgör röda barnrumpor 

1 100,00 kr
priset inkl. moms