U Gel Citron 50 ml FÅTAL KVAR

Styckpris.
Umara U Gel Citron Skruvkork är en liquid gel på 50ml som ger 30gram kolhydrater per portion.
Kolhydratkomposition mellan Maltodextrin och fruktos är 1:0,8 som visats vara en optimal ratio mellan snabba och långsamma kolhydrater.
Vid intag på 70g/timme eller över så är denna komposition både snällaste mot magen och snabbast när det kommer till energiupptag. Du kan inta så mycket som 3-4 gel per timme vilket ger 90-120g kolhydrater per timme. Mycket bränsle till en hårt arbetande motor.
Umara själva är väldigt nöjda med smaken och vi håller med, den har en härlig smak av citron. Dessutom innehåller den samtliga 4 stora elektrolyter som du förlorar via svett (Natrium, Kalium, Kalcium och Magnesium). Nytt med citron-smaken är att de har dragit ner lite på vätskemängden och koncentrerat den 10% extra, men fortfarande lika lättflytande men några gram lättare i vätskebältet. Innehåll:Vatten, Maltodextrin, Fruktos, Surhetsreglerare (Citronsyra), Elektrolyter (Tri-Natriumcitrat, Kaliumglukonat, Kalciumlaktat, Magnesiumcitrat), Konserveringsmedel (Natriumbensoat, Kaliumsorbat). Användningsinstruktion:En U Gel var 20-30:e minut under aktivitet

28,00 kr